Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

«Ουδέν ο μάγειρος του ποιητού διαφέρει. Ο νους γαρ εστίν εκατέρω τούτον τέχνη»

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Σχολικών δραστηριοτήτων 23 μαθητές της Γ' τάξης υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών τους, μελέτησαν και σας παρουσιάζουν την γαστρονομία της Ηπείρου, ένας από τους πολλούς λόγους που κάποιος αξίζει να γνωρίσει αυτό τον τόπο από κοντά.

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Νάκα Νεκταρία και Καραβίτη Παρασκευή, κλάδου ΠΕ80 .

Ακολουθεί η εργασία