Εστίαση και χρήση παραδοσιακών τοπικών προϊόντων εστίασης στις Αγροτουριστικές μονάδες της περιοχής μας

ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας

« Εστίαση και χρήση παραδοσιακών τοπικών προϊόντων εστίασης στις Αγροτουριστικές μονάδες της περιοχής μας»

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΚΡΑΝΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ? ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΣΙΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

κ΄ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &

ΤΟΥ Β΄ ΚΥΚΛΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ &

ΤΟΥ Β΄ ΚΥΚΛΟΥ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Για να δείτε την εργασία πατήστε εδώ:estiasi.pdf